Aansluiten draadloze deurbel

Aansluiten draadloze deurbel
 
 
 
 
 
Bij de aansluiting van een deurbel komen er vaak onverwachte problemen kijken. Denk maar aan de bekabeling. Ook bij de vervanging van uw oude deurbel is het misschien een goed idee om over te stappen op een draadloze deurbel. Er zijn vele verschillende modellen draadloze deurbellen, van modern tot klassiek. En ook de verschillende melodieŽn spelen een grote rol bij de keuze van een draadloze deurbel.
 
Maar de installatie van een draadloze deurbel is echt zeer eenvoudig. Je hebt enkel een zender in de drukknop en een ontvanger in de bel. En er komt geen kabel bij te pas. Op enkele minuten tijd is uw draadloze deurbel aangesloten.
 
U plaats de drukknop van de draadloze deurbel naast de deur of op de plaats waar de oude drukknop stond. De nieuwe bel met ontvanger sluit je aan op het stopcontact in de hal. Bij sommigen draadloze deurbellen is het mogelijk om 2 bellen of zoemers te plaatsen. Meestal is het bereik van een draadloze deurbel 50 meter wat het bepalen van de positie toch vergemakkelijkt. En vergeet zeker niet uw draadloze deurbel te voorzien van batterijen en uit te testen.
 
 
Aansluiten deurbel