Camera

Camera deurbel
 
Een deurbel met ingebouwde camera biedt u alle comfort, plezier en veiligtheid in huis. Het voordeel van een video deurbel met deurbelcamera is dat u de bezoeker kan zien op de monitor voordat u beslist om hem/haar binnen te laten. Bij ongewenst bezoek beslist u zelf of u het bezoek wenst te ontvangen of niet.
 
De buitenunit bestaat meestal uit een deurbel, ingebouwde camera, luidspreker en microfoon. En via de binnenunit die voorzien is van een LCD scherm kan u dan de persoon zien die voor de deur staat. Meestal heeft de binnenunit een handsfree functie zodat u zonder de hoorn op te pakken kan praten met de persoon voor de deur.
 
 
Video deurbel telefoonOp bepaalde videofoons of deurbel telefoons met camera's kan u meerdere camera's aansluiten die u over gans de woning buiten of binnen kan plaasten.
 
Denk maar aan de baby kamer die u dan ook op ieder moment kan observeren.
 
Deze telefoon kan u zowel als gewone telefoon gebruiken om te bellen en gesprekken te voeren, maar ook als video intercom deurbel en als baby monitor. En u kan met de draadloze telefoon rondlopen en genieten van al deze functionaliteiten.