Draadloze deurbellen

draadloze deurbellen
 
Meer en meer wordt er gekozen voor de draadloze deurbel omdat deze snel en eenvoudig te installeren is. Het grote voordeel bij de installatie van een draadloze deurbel is dat er geen kabels moeten getrokken en weggewerkt worden. De deurbel is voorzien van batterijen en als alternatief kan er meestal een adapter op de draadloze deurbel worden aangesloten. De meeste draadloze deurbellen zijn ook voorzien van een lichtje dat aangeeft wanneer de batterijen dienen vervangen te worden. Er bestaan ook binnenunits van draadloze deurbellen die u rechtstreeks op het stopcontact kan aansluiten.
 
 
U kan er zelf voor kiezen waar u de draadloze deurbel wenst te monteren aan de wand of dat u deze wenst te plaatsen op een bureau of kast in de woning. Dit laatste is een ander groot voordeel van de draadloze deurbel, u kan de binnenunit of deurbel meenemen naar de woonruimte waar u zich bevindt zodat u de bel zeker hoort.
 
Het bereik van een draadloze deurbel of de maximale afstand tussen de draadloze deurbel en het belknopje bedraagt meestal tussen de 100 en 200 meter. Om storing te voorkomen met andere draadloze toestellen is de draadloze deurbel ook voorzien van een code.
 
Naast de traditionele ring en dindong geluiden heeft u meestal een keuze uit meerdere melodieŽn die u kan instellen met de draadloze deurbel. Bent u de melodie moe gehoord dan kiest u een ander.
 
Installatie draadloze deurbel :
Videoclip hoe u snel en makkelijk een draadloze deurbel kan installeren.